TOUR COUNTDOWN
 • 00

  Dagen

 • :
 • 00

  Uren

 • :
 • 00

  Min

 • :
 • 00

  Sec

Sleutel voor succes

Ome Joop's Tour heeft samen met U de sleutel voor succes in handen.

Ome Joop’s Tour wil graag ontspannen het gevoel van 'samen' bevorderen. Om de deelnemers samen een actieve fietsvakantie te kunnen laten beleven zonder dat er grote bedragen bijgelegd moeten worden door de ouders. Kortom een betaalbare vakantie met een hoog sociaal en maatschappelijk karakter te kunnen realiseren is financiële ondersteuning onontbeerlijk.Een fietsvakantie waarbij de vrijwilligers de ambiance van de alom bekende Tour de France in een ontspannen sfeer proberen te benaderen. U kunt kiezen van enkele sponsormogelijkheden met als doel voor uw product of dienst optimale exposure te genereren tijdens de Ome Joop's Tour jeugdronde door Nederland. 

Een leefbare samenleving is actueler dan ooit. Iedereen wil hieraan een positieve bijdrage leveren. Wie wil investeren in een leefbare samenleving doet dit voor een betere toekomst. Wie investeert in de jeugd, investeert in de toekomst! En dit is makkelijker dan u denkt! Want het succes van investeren in de jeugd is geen kwestie van dikke studies en rapporten, maar komt aan op gedrevenheid. Gedrevenheid van mensen…van u!

Al 65 jaar heeft Ome Joop’s Tour een sleutel voor succes in handen om effectief te investeren in jeugd. Het motto daarbij is ‘DOEN’. Ieder jaar gaan jongens en meisjes tussen de 10-12 jaar uit een kwetsbare, maar belangrijke doelgroep samen fietsen door Nederland. Het betekent veel voor deze kinderen. Even weg uit de dagelijkse problemen en thuissituatie. Gewoon vakantie vieren samen met leeftijdsgenootjes.  Ze leren samen op de fiets een andere wereld kennen. Andere normen en waarden. Onmisbaar in de huidige maatschappij en dus voor hun toekomst. In het kielzog van de kinderen volgt een karavaan van verzorgers, helpers, begeleiders, familie en vrienden. Ook voor hen is de jeugdronde een happening geworden, waar verlangend naar wordt uitgekeken.  Het belangrijkste in Ome Joop's Tour is respect.     

Kinderen Ome Joop's Tour brengen bezoek aan kamp Westerbork.