TOUR COUNTDOWN
 • 00

  Dagen

 • :
 • 00

  Uren

 • :
 • 00

  Min

 • :
 • 00

  Sec

Sponsor - Fouragewagen

Naast onze Tourbus wordt Ome Joop's Fouragewagen ongetwijfeld een tweede blikvanger in de karavaan en op locatie. Een wagen die onder andere zal gaan fungeren als uitgiftepunt van ontbijt en lunch voor de fietsertjes en begeleiding. Maar ook voor een snack en iets te drinken kan de hele Tour hier terecht. Momenteel wordt er door een aantal vrijwilligers keihard gewerkt om van deze wagen iets moois te maken. Vandaar dat u het nog even moet doen met een foto impressie. Wat ongetwijfeld duidelijk wordt bij het zien van deze foto is dat er royaal plaats is voor reclame uitingen! Zeker als uw bedrijf zich richt op de markt van 'food', is dit de plek waar u zich tijdens ook de komende Ome Joop's Tour kunt profileren!

Profilering die helemaal plaatsvindt indien u ons laat weten ook als sponsor te willen optreden door het beschikbaar stellen van producten in de food-sector! Over de wijze waarop wij -in samenhang met uw aanbod- uw bedrijf vervolgens zo optimaal mogelijk kunnen promoten, gaan wij graag met u in gesprek (zie voor het correspondentieadres onder aan deze pagina). 

Uw sponsorbijdrage voor een reclamevak op de Fouragewagen bedraagt slechts € 250,00. 

Door onze Fouragewagen te sponsoren profileert uw bedrijf zich op een opvallende en maatschappelijk betrokken wijze!

Meer weten? Stuur ons snel een mail waarin u aangeeft graag als bordsponsor van onze nieuwe Fouragewagen te willen optreden. Stuur deze mail naar secretariaat@omejoopstour.nl. Bellen kan ook naar 026 362 8702.

Alvast bedankt!  

Sponsors in deze rubriek ondersteunen realisatie, en het onderhoud en exploitatie van de fouragewagen. 

Rotary Arnhem Oost Arnhem    
De Groene Kweek Arnhem    
Witte Smid Arnhem