TOUR COUNTDOWN
 • 00

  Dagen

 • :
 • 00

  Uren

 • :
 • 00

  Min

 • :
 • 00

  Sec

Sponsor - Tourbus

 

 

 

RECLAME OP OJT PROMOTIEBUS

De doelstelling de stichting “Ome Joop’s Tour” is om naast de organisatie van de jaarlijkse 10 daagse jeugdronde met inzet van de Ome Joop- evenementenbus inkomsten te genereren voor jaarlijkse organisatie kosten. Om gebruik te willen maken van de Ome Joop Evenementenbus betaalt u aan de stichting “Ome Joop’s Tour” een sponsor bedrag. Tenzij anders is overeengekomen met de stichting “Ome Joop’s Tour” .

Onze evenementenbus was de voormalige preventiebus van Politie Gelderland Midden die wij in 2006 geschonken kregen. Onze blikvanger wordt, naast als tourbus bij Ome Joop's Tour, ook regelmatig ingezet om maatschappelijke activiteiten binnen de Arnhemse (kracht)wijken te ondersteunen. Ook was onze bus het afgelopen jaren prominent aanwezig bij grote evenementen als onder andere de Nieuwjaarsduik, de Airborne Wandeltocht, bij de start van de wielerwedstrijd Arnhem-Veenendaal Classic en Run-for-Fun.

Uw bedrijfs- of organisatielogo is tijdens de Tour, maar ook bij alle andere evenementen in het jaar waar de bus ingezet wordt, goed zichtbaar op de reclameboarding van onze opvallende bus.

Uw sponsorbijdrage voor een reclamevak op de Tourbus bedraagt slechts € 350,00 voor een heel jaar.
Een prijs waarvoor u in vrijwel geen krant een advertentie van een halve pagina plaatst! Bovendien profileert uw bedrijf/organisatie zich op een opvallende en maatschappelijk betrokken wijze!

Meer weten? Stuur ons snel een mail waarin u aangeeft graag als bordsponsor te willen optreden. Stuur deze mail naar secretariaat@omejoopstour.nl.   
Bellen kan ook naar 06 -55563139

Alvast bedankt!   
Onderstaande sponsors ondersteunen het onderhoud en explotatie van deze bus