TOUR COUNTDOWN
 • 00

  Dagen

 • :
 • 00

  Uren

 • :
 • 00

  Min

 • :
 • 00

  Sec

Sponsor - Wielerploeg

 Ome Joop’s Tour wil graag ontspannen het gevoel van 'samen' bevorderen. Om de deelnemers samen een actieve fietsvakantie te kunnen laten beleven zonder dat er grote bedragen bijgelegd moeten worden door de ouders. Kortom een betaalbare vakantie met een hoog sociaal en maatschappelijk karakter te kunnen realiseren is financiële ondersteuning onontbeerlijk.Een fietsvakantie waarbij de vrijwilligers de ambiance van de alom bekende Tour de France in een ontspannen sfeer proberen te benaderen. Onderstaand treft u enkele sponsormogelijkheden aan met als doel voor uw product of dienst optimale exposure te genereren tijdens de jeugdronde door Nederland. De Ome Joop’s Tour  is ieder jaar toch weer een behoorlijk evenement en wij zullen tegelijkertijd uw bedrijf promoten.

Tijdens de Tour worden wielerploegen geformeerd van 6 kinderen en een volwassen ploegleider (7 ). Een wielerploeg  zijn tijdens de jeugdronde  te herkennen aan wielershirts met uw naam en bedrijfslogo. Gedurende tour vertegenwoordigen zij uw bedrijf of organisatie. Net als in de Tour de France kunnen de deelnemers de zo fel begeerde gele trui en/of andere truien behalen. Dat kan niet alleen door een tijdrit, grasbaanrace, of een sprint te winnen, maar ook door sportiviteit, onderling positief gedrag, spontaniteit en verkeersdiscipline, zijn vele punten te verdienen. 

Uw sponsorbijdrage om een wielerploeg van 6 kinderen en een ploegleider te sponsoren aan de tourorganisatie is  

 • € 1.500,00 inclusief 12 wielershirts, organisatie verzorgt de shirts voor uw bedrijf

U sponsort en u krijgt er blije kinderen voor terug.

Dat u iets voor uw sponsoring wilt terug zien is helemaal niet vreemd. U draagt bij aan een sociaal maatschappelijk dienend evenement waar kinderen van genieten en iets bij leren. Ome Joop’s Tourkaravaan is een kleurig geheel die in tien dagen veel aandacht trekt van kijkers langs de weg, op locaties en zeker in de verschillende media. U wordt gezien en draagt bij aan een jaren oud initiatief waar vele jeugdigen van genieten en genoten hebben.

Heeft u belangstelling om de Arnhemse jeugdronde Ome Joop’s Tour financieel te steunen dan kunt ook direct contact opnemen met werkgroep sponsoring

Of stuur een e-mail naar secretariaat@omejoopstour.nl