TOUR COUNTDOWN
 • 00

  Dagen

 • :
 • 00

  Uren

 • :
 • 00

  Min

 • :
 • 00

  Sec

Tour regels

Ome Joop’s Tour is er voor de lol en om leuke dingen samen te doen. Om samen een leuke fietsvakantie te willen meemaken hebben wij een aantal spelregels (huisregels) opgesteld.  Tijdens de OJT staat respect hoog in het vaandel, alle deelnemers moeten zich normaal en fatsoenlijk gedragen. 

 • Het is verboden om discriminerende taal gebruiken tegen andere deelnemers, tourleiding en het publiek langs de route. Ruzie maken of vechten of andere kinderen uitschelden tijdens de tour wordt bestraft met een officiële waarschuwing door de Tourleiding. Deelnemers mogen geen gevaarlijk handelingen verrichten op de fiets en mogen ook een ander niet in gevaar brengen.

Strafpunten  / Puntenkaart                                                                                                                                                                               

 • Slecht gedrag en ongepast taalgebruik tijdens de tour, en elke handeling die tijdens het fietsen gevaar of moeilijkheden voor andere deelnemers kan opleveren, wordt bestraft met strafpunten. Strafpunten worden  op de persoonlijke puntenkaart van de deelnemer geregistreerd

Officiële waarschuwing                                                                                                                                                                                    

 • Indien een deelnemer 3 officiële waarschuwingen heeft ontvangen zal deze zonder uitzondering worden geschorst van verdere deelname aan de Tour.

Niet luisteren? Dan naar huis!                                                                                                                                                              

 • Als de deelnemer zich niet normaal gedraagt tijdens de tour, dan kan hij/zij of de gehele ploeg strafpunten krijgen. Of misschien nog erger, dan kunnen kinderen naar huis worden gestuurd. Maar voordat de deelnemer uit de tour naar huis wordt gestuurd, praten de begeleiders van de Tour met de deelnemer maar ook met de ouders of verzorgers. Als je naar huis wordt gestuurd, belt de Tourleiding je ouders of verzorgers die jou op moeten komen halen. Indien ouders niet kunnen, dan wordt aan ouders gevraagd of dit door familie of kennissen kan worden gedaan. Helaas kun je niet meer terug naar je vrienden van de Tour. Na de Tour kunnen jij en/of je ouders/verzorgers met het bestuur van Ome Joop’s Tour praten over de beslissing die er is genomen.                                                                                                                                                                 
 • Lees voor aanvang van de Tour samen met je ouders/verzorgers de tour regels nog eens rustig door en bepreek dit met elkaar.

Onthouden  ‘‘LET OP’’ Tour Top 6

Toffe agenten op motoren en de vrijwilligers van de Ome Joop’s Tour zorgen voor onze veiligheid,maar dat moet je ook zelf doen. Hoe?

1.     Je blijft ALTIJD in je eigen ploeg fietsen

2.     Fiets netjes twee aan twee

3.     Neem GEEN spulletjes van iemand anders mee!

4.     Zoek je ploeggenootjes op en blijf bij elkaar

5.     Je mag NOOIT weggaan van het sportterrein, rustplaats of sporthal verlaten.

6.     Luister ALTIJD naar je ploegleider en volg de aanwijzingen van de Tourleiding op

AANSPRAKELIJK

 • De organiserende stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor veroorzaakte schade door de deelnemer aan derden, de deelnemer moet verplicht wettelijk aansprakelijk verzekerd te zijn. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het bestuur. Alle aanwijzingen van de zijde van de politie en tourleiding dienen zonder meer te worden opgevolgd.
 • In alle gevallen, waarin het tourreglement niet voorzien, beslist het bestuur van de Stichting Ome Joop’s Tour.
 • Voor niet vermeldde gegevens op het inschrijfformulier is het bestuur van Ome Joop’s Tour niet aansprakelijk.
 • Tijdens de tour gelden deze huisregels en iedere deelnemer is verplicht zich hieraan te houden.