TOUR COUNTDOWN
 • 00

  Dagen

 • :
 • 00

  Uren

 • :
 • 00

  Min

 • :
 • 00

  Sec

Verzameldag

 

Ome Joop's Tour verzamelt zich op zondag 23 juli in het hart van de Nederlandse Topsport: Sportcentrum Papendal

In 1971 werd het sportcentrum officieel geopend door 'Prinses Beatrix'. Inmiddels is het terrein van Papendal uitgebreid tot ruim 160 hectare, het centrum is nog steeds in gebruik als topsporttrainingslocatie. In 2005 kreeg het sportcentrum een nieuwe impuls toen gestart werd met een fulltime trainingsprogramma voor 25 handbalsters. De jaren erna is het aantal topsporters dat fulltime traint, woont en studeert op Papendal flink gegroeid. Inmiddels maken ruim 300 topsporters dagelijks gebruik van de voorzieningen van CTO Papendal. Wil je meer weten over deze voorzieningen? Kijk dan op http://www.sportcentrumpapendal.nl

VERZAMELEN SPORTHAL WEST

 • Om 11.00 uur verzamelen begeleiders bij sporthal West 
 • Tussen 13.00 en 14.30 uur verzamelen deelnemers bij sporthal West 
 • De deelnemer moet zich melden met één van zijn ouders of verzorgers.

Daar sta je dan met je fiets en je bagage om 14.00 uur op Papendal …en nu?  Volg de aanwijzingen van de Tourleiding op die zullen de deelnemers met open armen ontvangen. Tourleiding van Ome Joop’s Tour verwijzen de deelnemers naar de plek waar je je moet melden met je fiets en bagage. Onthoud de volgende stappen en alles komt goed

 1. De begeleiders van Ome Joop’s Tour wijzen de auto’s naar de parkeerplaats en geven aan waar je je moet melden met je fiets en bagage.
 2. De eerste overnachting zal op Papendal plaatsvinden.
 3. Daar sta je dan met je fiets en je bagage...en nu?
 4. Allereerst wordt jouw fiets op een plek neergezet.
 5. Je meldt je dan bij de inschrijftafel. Daar worden nog even wat belangrijke dingen genoteerd.
 6. Bij de inschrijftafel hoor je bij welke ploegleider jij je moet melden.
 7. Je meldt je met bagage bij jouw ploegleider.
 8. Je levert je bagage, maar OOK de envelop met je reservesleutel van je fiets in bij de ploegleider.
 9. Van de ploegleider krijg je je sponsorshirt met rugnummer, de fietshelm en de fietstassen.
 10. Vertel je ploegleider direct wanneer je speciale wensen hebt of waar de ploegleider rekening mee moet houden tijdens de Tour.
 11. Ouders en verzorgers kunnen bij de ploegleider terecht met vragen.

Informatie van de Ploegleider

 1. Kinderen melden zich met hun startbewijs samen met hun ouder(s) - verzorger(s) bij de ploegleider zoals vermeld in het programmaboek, de ploegleider is het aanspreekpunt  voor deelnemer en de ouders
 2. De kinderen moeten in een korte fietsbroek op de verzameldag verschijnen.
 3. Zorg ervoor dat je deze dag al goed heb gegeten, s'avonds  is pas de eerste (warme) maaltijd.

Tourdokter - Medicijnen

 1. Kinderen die medicijnen gebruiken en die extra aandacht van de meereizende verpleegkundigen nodig hebben, moeten zich melden bij de Tourdokter. De Tourdokter heeft een aparte tafel bij de ingang van de slaapzaal.Bij hen kunt u dan de medicijnen afgeven van uw zoon, dochter of pupil.
 2. Ons medische team is werkzaam bij Veiligheids en Gezondsheidsregio Gelderland Midden. Bij hen kunt u dan de medicijnen afgeven van uw kind/pupil. Verder kunt u extra aandachtspunten van kind/pupil zoals gedrag, dieet, bedplassen bij de Tourdokter melden.

Afscheid nemen!!! van Ouder(s) - Verzorger(s) 

Als alle kinderen zijn aangemeld bij de ploegleiders, start het tourprogramma. Op maandagmorgen zien we jouw ouders/verzorgers en andere fans natuurlijk graag terug in het centrum van Arnhem. Hier krijgen jullie het startsein van Ome Joop’s Tour en gaat het fietsen beginnen. Het zou leuk zijn als jullie weer door veel publiek worden uitgezwaaid!

 1. Als alle kinderen zijn aangemeld bij de ploegleiders, start het tourprogramma. Dan wordt u verzocht om afscheid te nemen van uw kind/pupil.
 2. Op maandagochtend 24 juli zijn de ouder(s) - verzorger(s) vanaf 11.00 uur van harte welkom op de Markt in Arnhem om de deelnemers uit te zwaaien. Het startschot zal om 12.00 uur plaats vinden.
 3. Voor vragen over de verzameldag kunt u contact opnemen met  coördinator deelnemers                                                                         Ger van der Gaast   (06)  22 48 52 72 secretariaat@omejoopstour.nl

 

Voor vragen over de verzameldag kunt u contact opnemen met de coördinator deelnemers: secretariaat@omejoopstour.nl