Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Ome Joop's Tour. Deze lijst met vragen wordt regelmatig bijgewerkt. Staat jouw vraag (of antwoord) er niet tussen, neem dan contact met ons op via secretariaat@omejoopstour.nl 


Ome Joop's Tour 2022

> Ik gebruik medicijnen. Gaat er ook een dokter mee?

Tijdens de dagtocht is er een verpleegkundige bij. Deze weet welke kinderen medicijnen gebruiken en letten erop dat dit goed gaat. Ook helpt ze bij ongelukjes. 

Speciaal voor de ouders en verzorgers
De medische zorg is tijdens Ome Joop’s Tour in handen een verpleegkundige, zij houdt de kinderen medisch in de gaten, verzorgen de begeleiding, eventuele medicatie en bieden deskundige hulp bij ongelukken.

Meer informatie hierover, klik hier >> 

> Ik ben iets kwijtgeraakt. Wat nu?

Ben je iets kwijtgeraakt? Geen probleem. Alle spulletjes die achterblijven op een rustplaats onderweg worden meegenomen. Aan het einde van de tour leggen we alle spullen neer die nog niet zijn opgehaald. Kijk dan samen met je vader of moeder of er niks van jou bij ligt.

Let op! Ome Joop's Tour is niet aanspraklijk voor schade of verlies van meegenomen spullen.

Bekijk onze verzekeringpagina

> Wat gebeurt er met de foto’s en video’s die worden gemaakt?

Tijdens de Ome Joop’s Tour worden foto’s en video-opnamen gemaakt. Deze willen we gebruiken voor illustratieve doeleinden zoals de website, social media, nieuwsbrieven, folders en het programmaboekje. Bekijk ons volledige privacyreglement.

Wil je niet herkenbaar in beeld of staat er een foto online waar je opstaat neem dan contact op met redactie@omejoopstour.nl
 

Doorzoek de site