Ome Joop's Tour Jeugdronde door Nederland


Ome Joop's Tour Nieuws

Theo Janssen is De Dikke Prins

Theo Janssen is De Dikke Prins

Momenteel is Theo Janssen jeugdtrainer bij Vitesse, maar, wist je dat hij als kind ook drie keer heeft meegedaan aan Ome Joop’s Tour?
Help Nederland Vooruit: doneer aan Ome Joop's Tour

Help Nederland Vooruit: doneer aan Ome Joop's Tour

Help Nederland Vooruit is een sponsoractiviteit van ING Nederland, waarmee op lokaal niveau lokale initiatieven donaties kunnen krijgen.
De Vael Ouwe sponsort OJT weer met €1.000,-

De Vael Ouwe sponsort OJT weer met €1.000,-

Zaterdag 15 juni 2019 a.s. vindt de 43e editie plaats van De Vael Ouwe, een fietstoertocht met afstanden van 50, 100 en 160 kilometer. De opbrengst van De Vael Ouwe is net als vorig jaar ook in 2019 bestemd voor Ome Joop’s Tour.
Nieuwsarchief »

Sponsor aan het woord

Wat een geweldig gevoel om zo’n mooi team te mogen sponsoren. 15 jaar geleden begonnen en nog steeds geeft het een hoop voldoening.

De Smidse bestaat 100 jaar

Vrijdag 5 oktober 2018 vierde De Smidse het 100-jarig bestaan. De Smidse draagt OJT een warm hart toe en schenkt het verjaardagscadeau aan ons. Klik op de button voor de cadeautip.
156
Kids
220
Fietsen
10
Dagen
75
Vrijwilligers
  • Oudste evenement Arnhem

    Oudste evenement Arnhem

    Arnhem kwam niet ongeschonden uit de tweede wereldoorlog. Dat betekende na 1945 handen uit de mouwen steken en hard aan het werk. Via Ome Joop's Tour, Tour van de Verenigde Naties, Ome Joop's Tour de Frats, is Ome Joop's Tour weer de vaste benaming geworden. De archieven van Ome Joop's Tour zitten vol met foto's en met name in het begin laten ze zien dat er veel belangstelling was. Voor kinderen werd maar wening georganiseerd.

Ome Joop's Tour is mede mogelijk door deze Supersponsors:


Doorzoek de site