Ome Joop's Tour Jeugdronde door Nederland


Ome Joop's Tour Nieuws

Speciale Herdenkingsvlag 75 jaar Airborne

Speciale Herdenkingsvlag 75 jaar Airborne

Het eerste exemplaar van de speciale Herdenkingsvlag is maandag 6 mei bij het Airborne Informatiecentrum aan de Rjjnkade uitgereikt aan Marcel Legerstee, voorzitter van Ome Joop’s Tour.
Rinus de Wit overleden

Rinus de Wit overleden

Op 75-jarige leeftijd is Rinus de Wit overleden. Samen met zijn vrouw Margriet was hij in 2010 fouragemeester in Ome Joop's Tour.
Nieuwsarchief »

Sponsor aan het woord

Wat een geweldig gevoel om zo’n mooi team te mogen sponsoren. 15 jaar geleden begonnen en nog steeds geeft het een hoop voldoening.

De Smidse bestaat 100 jaar

Vrijdag 5 oktober 2018 vierde De Smidse het 100-jarig bestaan. De Smidse draagt OJT een warm hart toe en schenkt het verjaardagscadeau aan ons. Klik op de button voor de cadeautip.
156
Kids
220
Fietsen
10
Dagen
75
Vrijwilligers
  • Oudste evenement Arnhem

    Oudste evenement Arnhem

    Arnhem kwam niet ongeschonden uit de tweede wereldoorlog. Dat betekende na 1945 handen uit de mouwen steken en hard aan het werk. Via Ome Joop's Tour, Tour van de Verenigde Naties, Ome Joop's Tour de Frats, is Ome Joop's Tour weer de vaste benaming geworden. De archieven van Ome Joop's Tour zitten vol met foto's en met name in het begin laten ze zien dat er veel belangstelling was. Voor kinderen werd maar wening georganiseerd.

Ome Joop's Tour is mede mogelijk door deze Supersponsors:


Doorzoek de site