Vind je het leuk om tien dagen door Nederland te fietsen, ben je 9 tot en met 12 jaar oud en fit genoeg voor lange fietstochten? Meld je dan aan voor de leukste fietsvakantie van Nederland!

Iedere zomer fietsen we met ongeveer 72 kinderen rondom Arnhem. Elke dag fietsen we een uur of vier met genoeg rust, eten en drinken. Je fietst in ploegjes van zes kinderen en een ploegleider en we maken tussenstops op veel leuke plekken. Op de locaties zijn verschillende activiteiten.

In acht dagen tijd beleef je een hoop, zie je van alles en maak je veel nieuwe vriendjes. Super gezellig!
 

Ome Joop's Tour door Corona maatregelen genoodzaakt om de tour aan te passen. We vertrekken vanuit de Koepel in Arnhem. We maken wel 8 fantastische dagtochten op de fiets met leuke activiteiten. Of we kunnen blijven slapen weten we nog niet.

 

Hoe ziet een tourdag eruit?

Je wilt vast al een beetje weten wat je te wachten staat tijdens de tour. En dat vertellen we je graag. Je kan maar goed voorbereid zijn. Bekijk de video hieronder voor een eerste korte indruk van een dag uit de tour.
Al zin gekregen om met ons mee te gaan? Klik op onderstaande links voor wat meer praktische informatie over deelname aan het gezelligste fietsevenement van Nederland.
 
Voor de ouders en verzorgers  

Meld je aan voor de tour van 2022!


Doorzoek de site