Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Ome Joop's Tour. Deze lijst met vragen wordt regelmatig bijgewerkt. Staat jouw vraag (of antwoord) er niet tussen, neem dan contact met ons op via secretariaat@omejoopstour.nl 


> Wat neem ik mee?

Neem vooral niet te veel en te dure spullen mee. Sportieve kleren die lekker zitten en je slaapspullen. Meer heb je eigenlijk niet nodig.

Tip: Zet je naam in je kleren / op je spullen. Jouw spullen zijn jouw verantwoordelijkheid. Let dus elke ochtend bij het vertrek goed op dat je niets bent vergeten.

Alle deelnemers ontvangen een lijst met spullen die ze mee mogen en kunnen nemen. Ook geven we aan wat je NIET mee mag nemen. De lijst vind je ook in het programmaboekje dat je voor aanvang van de tour van ons ontvangt.

> Mag ik mijn eigen ploeg maken?

Geef bij de inschrijving door met welke kinderen je graag in een ploegje zit en wij zullen proberen dit te regelen. Misschien dat je ploegje niet helemaal wordt zoals jij het liefst wil, maar we doen ons best!

> Ik ben iets kwijtgeraakt. Wat nu?

Ben je iets kwijtgeraakt? Geen probleem. Alle spulletjes die achterblijven op een rustplaats onderweg of in de sportzaal waar we slapen worden meegenomen. Elke avond liggen alle gevonden voorwerpen bij het radiomeubel. Aan het einde van de tour leggen we alle spullen neer die nog niet zijn opgehaald. Kijk dan samen met je vader of moeder of er niks van jou bij ligt.

> Ik gebruik medicijnen. Gaat er ook een dokter mee?

Tijdens de hele fietsvakantie zijn er twee tourdokters bij. Deze dokters weten welke kinderen medicijnen gebruiken en letten erop dat dit goed gaat. Ook helpen ze bij ongelukjes. Er is zelfs een speciale tourdoktersbus.

Speciaal voor de ouders en verzorgers
De medische zorg is tijdens Ome Joop’s Tour in handen van de Veiligheid- en Gezondheidsregio Gelderland Midden. Artsen en/of verpleegkundigen, beter bekend als de tourdokters, houden de kinderen medisch in de gaten, verzorgen de dagelijkse begeleiding, eventuele medicatie en bieden deskundige hulp bij ongelukken.

> Wat gebeurt er met de foto’s en video’s die worden gemaakt?

Tijdens de Ome Joop’s Tour worden foto’s en video-opnamen gemaakt. Deze willen we gebruiken voor illustratieve doeleinden zoals de website, social media, nieuwsbrieven, folders en het programmaboekje. Bekijk ons volledige privacyreglement.
 

Doorzoek de site