Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Ome Joop's Tour. Deze lijst met vragen wordt regelmatig bijgewerkt. Staat jouw vraag (of antwoord) er niet tussen, neem dan contact met ons op via secretariaat@omejoopstour.nl 


Ome Joop's Tour 2021

> Ik gebruik medicijnen. Gaat er ook een dokter mee?

Tijdens de dagtocht is er een tourdokter bij. Deze dokter weet welke kinderen medicijnen gebruiken en letten erop dat dit goed gaat. Ook helpen ze bij ongelukjes. 

Speciaal voor de ouders en verzorgers
De medische zorg is tijdens Ome Joop’s Tour in handen van de Veiligheid- en Gezondheidsregio Gelderland Midden. Artsen en/of verpleegkundigen, beter bekend als de tourdokters, houden de kinderen medisch in de gaten, verzorgen de begeleiding, eventuele medicatie en bieden deskundige hulp bij ongelukken.

> Ik ben iets kwijtgeraakt. Wat nu?

Ben je iets kwijtgeraakt? Geen probleem. Alle spulletjes die achterblijven op een rustplaats onderweg worden meegenomen. Aan het einde van de tour leggen we alle spullen neer die nog niet zijn opgehaald. Kijk dan samen met je vader of moeder of er niks van jou bij ligt.

> Wat gebeurt er met de foto’s en video’s die worden gemaakt?

Tijdens de Ome Joop’s Tour worden foto’s en video-opnamen gemaakt. Deze willen we gebruiken voor illustratieve doeleinden zoals de website, social media, nieuwsbrieven, folders en het programmaboekje. Bekijk ons volledige privacyreglement.
 

Doorzoek de site