Donatie Tour de Blauw voor Ome Joop's Tour

Stichting Tour de Blauw is enkele jaren geleden sponsor geworden van Ome Joop’s Tour. Tour de Blauw is dit jaar verreden op zaterdag 2 juni. Marcel Legerstee mocht uit handen van Jos Hermans een cheque van € 1.000,- ontvangen die zal worden aangewend om de 68e editie van Ome Joop’s Tour mede te realiseren.
 

Tour de Blauw
Marcel was zelf aanwezig met de wagen van Radio De Vette Ketting om de cheque in ontvangst te nemen. Via onderstaande filmpjes kun je een goede impressie krijgen van de dag zoals deze bij Tour de Blauw wordt beleefd. 

Een dankduim van Marcel voor voor deze donatie aan Ome Joop's Tour.
Sinds 2008 organiseert de Stichting Blauw een fietssponsortocht genaamd Tour de Blauw. Het project op het internaat in Ustrzyki Dolne sloten we in 2008 af met een fietstocht van Nederland naar dat internaat in Polen. Een sponsortocht om geld op te halen was hiermee geboren en kreeg de naam Tour de Blauw.

De Tour de Blauw was een feit en werd zo succesvol dat we andere projecten konden opstarten. Het is voor onze stichting dé manier om geld in te zamelen. Door sponsoring van bedrijven die hun logo op ons tenue krijgen, en door het inschrijfgeld per dag dat elke fietser betaalt. Onze kosten zijn minimaal, omdat we overnachten op kazernes en in sportzalen van de politie. Ook de maaltijden krijgen we grotendeels aangeboden. De tocht levert daardoor gemiddeld 15.000 à 20.000 euro op. Stichting Blauw ondersteunt veel projecten. Ome Joop's Tour mocht opnieuw een cheque van € 1.000,- in ontvangst nemen voor de realisatie van de editie van 2018.

Doorzoek de site