Inschrijving Ome Joop’s Tour 2021 geopend!


Hoe we de 70e editie van Ome Joop’s Tour dit jaar gaan fietsen, is nog steeds de vraag. Maar dát we hem gaan fietsen, staat als een paal boven water. Corona of niet: we maken er het beste van. Kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit Arnhem en omstreken kunnen zich nu inschrijven voor ‘de leukste vakantie van Nederland’.

Wanneer?

Ome Joop's Tour staat dit jaar gepland van zondag 25 juli tot en met woensdag 4 augustus. De fietstocht is zoals altijd bedoeld voor kinderen met weinig tot geen vakantiemogelijkheden.

Schrijf je in!

Inschrijven voor Ome Joop’s Tour is vanaf nu mogelijk. Het inschrijfgeld is in verband met de speciale 70e editie in 2021 nog lager dan voorgaande jaren, namelijk het symbolische bedrag van 70 euro. Ben je in het bezit van een GelrePas, dan betaal je alleen een eigen bijdrage van 20 euro.
 
In totaal is er plek voor 156 kinderen. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want vol is vol!   

Let op: In verband met de coronamaatregelen is nog niet geheel zeker of er wel een ouderwetse Ome Joop’s Tour gefietst kan worden. In april hakken we de knoop door en kijken we of en hoe we het dit jaar organiseren. Achter de schermen werken we inmiddels hard aan verschillende alternatieven.


Doorzoek de site