mooie samenwerking van stichting Ome Joops Tour en Vitanos

Hallo allemaal, mooie samenwerking van stichting Ome Joops Tour en Vitanos. Vandaag is OJT vrijwilliger Jan de Haas met de promotiebus on Tour geweest door Arnhem en heeft hij stichting Vitanos geholpen om pakketjes rond te brengen naar de mantelzorgers in Arnhem.

De volgende oproep kwam bij ome Marcel binnen vanuit Vitanos. "Wij hebben je hulp nodig voor het bezorgen van een opkikker voor mantelzorgers".  Vitanos vindt het belangrijk dat wij samen naar elkaar omkijken. Mantelzorgers zijn voor ons toonbeelden van deze idealen. Dat is zelfredzaamheid en samenredzaamheid in een omgeving van verbondenheid en solidariteit!

Wij zijn daarom erg blij om, samen met onze partners, onderdeel te kunnen zijn van de Week van Mantelzorgers van MVT om de mantelzorgers een hart onder de riem te steken. (zie: https://www.mvtarnhem.nl/wvdm-tapas )  

In samenwerking met o.a. vrijwilligers, leerlingen van Praktijkonderwijs Leerpark Arnhem, SWOA, Siza Van Eigen Deeg heeft Vitanos een tappas verwen pakketje voor de mantelzorgers samengesteld.
SamenwerkingVitanos

Doorzoek de site