Cheque van de Rabobank Clubactie




In Arnhem is Ome Joop's Tour, jeugdwielerronde van Nederland al meer dan 70 jaren een begrip. De band van Rabobank en deze stichting gaan al ver terug, zelfs naar de voormalige zelfstandige bank in Didam!

Op maandag 23 oktober 2023 was Astrid Huitink-Jacobs, directeur coöperatieve Rabobank Arnhem en Omstreken, op de koffie (met gebak!) bij Marcel Legerstee en een aantal betrokken vrijwilligers om persoonlijk de cheque van #raboclubsupport te overhandigen.

Hoewel onze wegen zich vaker kruisten wad ze weer onder de indruk van het werk en de plannen van de tourleiding om volgend jaar weer een geweldige vakantie samen te stellen. Vanmorgen hebben we uit handen van Astrid, samen met de maandag ploeg, een cheque van € 1736,00 in ontvangt mogen nemen.

Ome Joop's Tour stond op de 12e plaats van de 381 deelnemende verenigingen en organisaties. Wij danken dan ook alle mensen die op ons gestemd hebben hartelijk voor hun steun. Met het geld kunnen wij mooie activiteiten ontplooien voor 2024. De maatschappij wordt duurder en Ome Joop's Tour krijgt ook niet alles meer voor niks en dan zijn dit soort bedragen toch weer een boost voor onze begroting.
 

STEMMERS BEDANKT!



 
1200px Rabobank logosvg
IMG 20231023 WA0005
Van links naar rechts: Astrid Huitink-Jacobs, Bran Lolkema, Tonny Kasteel, Marcel Legerstee en Henny Erdhuizen
 

Doorzoek de site