Tour de Bunzl sponsort Ome Joop's Tour



Het Tour de Bunzl fundraise wielerevent . Er werd gefietst op 10 september jl. met als goed doel verbonden aan de Stichting Ome Joops Tour.

Bunzl Retail & Industry is al jaren een materiaal sponsor van de Ome Joop's Tour.
Bunzl Retail & Industry is voor vraagstukken op het gebied van verpakkingen, disposables, logistieke oplossingen en hygiëneproducten in de food en non-food sector. Van concept en proces tot logistiek en distributie. We ontzorgen jou in de gehele keten.

In totaal fietsen er 46 deelnemers mee en zijn we met 10 supporters.
De stemming zit er al goed in en het enthousiasme bij de overige Bunzl locaties is groot. Ons 
bereiken ook signalen dat een aantal fietsers al aardig wat trainingskilometers in de benen hebben.

Er werden drie verschillende routes gereden en hebben de groepen opgedeeld in deze routes, zodat het  aantal fietsers per subgroep overzichtelijk en veilig blijft. De indeling van de groepen krijg je zondagochtend op locatie. Iedere groep werd begeleid worden met een volgauto en er rijdt een gids mee. Ook zal er een delegatie van de Ome Joop's Tour aanwezig zijn deze dag om hun stichting te promoten. Met onze bus de Vette Ketting reden we mee achter het peleton en hebben we de wielers aangemoedigd en voorzien van een lekker muziekje.

De tocht wordt verzorgd door Shimano Experience Centre, waar ook het verzamelpunt (aankomst en vertrek) van de dag is.

Aan het einde van de dag kreeg de Ome Joop's Tour een cheque met een geweldig bedrag uitgereikt. Dit bedrag is bij elkaar gesponsort door de leveranciers van Bunzl.
 
1520170685450
normal 8bf5159382482166dd55856e280f40a1f7f0fc23
 

Doorzoek de site