Ome Joop's Tour is er klaar voor


Maanden aan voorbereidingen gingen eraan vooraf maar de organisatie is er bijna klaar voor. Er wordt dit weekend nog hard gewerkt om de laatste zaken te regelen. Materialen worden gereed gemaakt, eten en drinken voor onderweg wordt verzorgt en muziek tijdens de fietstochten wordt geregeld. 

Maar Maandag 26 juli a.s. is het zover dan zullen er 72 kinderen aan de start zullen verschijnen voor de dagtochten van Ome Joop's Tour 2021.

Er is door onze vrijwiligers een geweldig programma neergezet waarbij we op Maandag een bezoek zullen brengen aan de oorlogsbegraafplaats in Oosterbeek waar we bloemen zullen leggen. Daarna door naar sportpark Hartenstein waar een heuze tijdrit op het programma staat, een weerbaarheidstraining door Krista Fleming en er en behendigheidsparcour is uitgelegd.

Op Dinsdags fietsen we naar Valburg waar we bij Watergoed activiteiten zullen gaan doen georganiseerd door de feestcentrale. Het beloofd een groot feest te worden.

Woensdags vertrekken we richting Schaarsbergen waar onderweg dara naartoe een bezoek brengen aan het monument van het onbekende kind. Aangekomen in Schaarsbergen gaan we het Arnhems oorlogsmuseum bezoeken en krijgen we een MTB clinic verzorgt door mountainbike museum.

Donderdag gaan we een rondje Arnhem fietsen waarbij we bijna door alle wijken van Arnhem fietsen en onderweg leuke activiteiten gaan doen. 

En Vrijdag 29 juli 2021, jawel.... dan gaan we naar de Efteling. We gaan met bussen naar de Efteling waar we een geheel verzorgde dag zullen beleven.
Let op! Alleen de kinderen die alle dagen meegefietst hebben mogen mee naar de Efteling. Zorg dus wel dat je alle dagen jezelf aanmeld en meefietst.

Het is dus weer een geweldig programma. Anders dan een tiendaagse tour waarbij we door heel Nederland fietsen maar niet minder gezellig. Wij hebben er in ieder geval zin in, jij ook?

Meer informatie vindt je op de Tour 2021 pagina, klik hier>>

Tot maandag!

 
Poster OJT2021 1
Routekaart

Doorzoek de site