Ome Joop’s Tour luncht bij gemeentehuis in De Steeg


Maandag 23 juli 12.00 tot 13.00 uur lunchen alle deelnemers aan Ome Joop’s Tour op het grasveld naast het gemeentehuis van Rheden op de Hoofdstraat 3 in De Steeg. Ome Joop’s Tour zorgt voor de lunch, de gemeente Rheden voor taps met water met een fruitsmaakje. Wethouder Marc Budel (tweede van links op de foto) verwelkomt het peloton en deelt ijsjes uit.
 
Ome Joop’s Tour start op 23 juli om 11.00 uur op de Markt in Arnhem. Via Velp, Rheden en De Steeg fietsen de deelnemers richting Ulft waar de eerste overnachting is. Al een aantal jaren neemt een aantal kinderen uit de gemeente Rheden deel aan deze jeugdwielerronde. Op initiatief van Wethouder Marc Budel is er nu ook in de gemeente Rheden een stopplaats en is Ome Joop’s Tour extra onder de aandacht gebracht op de scholen.
Rheden College van BW 2018 2022
Marc Budel: “Ik vind Ome Joop’s Tour een geweldige organisatie op meerdere vlakken. Een groot aantal vrijwilligers zorgt ervoor dat álle jongeren (los van afkomst, nationaliteit of inkomen) hebben in de leeftijd van 10 tot en met 12 een leuke, sportieve en gezonde vakantieweek kunnen hebben. Daarom hoop ik dat er ieder jaar meer kinderen uit onze gemeente mee zullen doen.”
 

Doorzoek de site