Ome Joop's Tour wint 1.000 euro uit de wensput van Dekamarkt Presikhaaf

Maar liefst 200.000 euro mocht verkoopleider van Dekamarkt, de heer Hummel, in heel Nederland cadeau doen. En dit keer was op donderdag 12 december, tijdens een bijeenkomst in een filiaal van Dekamarkt in Brummen, de regio Arnhem aan de beurt om de cheques van 500, 750 en 1.000 euro aan de genomineerde vrijwilligersorganisaties te overhandigen. De klanten van de Dekamarkt hadden de afgelopen weken, door muntjes in een wensput in de winkels van de supermarktketen te deponeren, laten weten wie wat hen betreft de winnaar was.

De kandidaten voor de cheques van Dekamarkt Presikhaaf in de Vrij Nederlandstraat, waren voetbalvereniging Eendracht, kinderdagverblijf Uk en Puk en Ome Joop’s Tour. Wat waren wij blij toen supermarktmanager René Burgers van de Arnhemse Dekamarkt bekend maakte dat Ome Joop’s Tour door zijn klanten als winnaar was gekozen. Dus mochten Ome Joop’s Tour’s bestuursleden Ronnie Vodegel en Anton Jansen uit handen van Burgers de cheque in ontvangst nemen. ‘Bedankt al die mensen die op ons stemden! Het geld is ook meer dan welkom om van de komende jubileumtour, als Ome Joop’s Tour 65 jaar bestaat, een fantastisch feest te maken!’, reageerden beide OJT-vertegenwoordigers.

De glimlach werd nog groter toen een enthousiaste René Burgers liet weten dat er massaal door de klanten van zijn Dekamarkt gestemd was. “De boxen waren overvol, er kon geen muntje meer bij. We zijn op een gegeven moment gestopt met tellen en in plaats daarvan hebben we de muntjes gewogen. Nee, er bestond geen twijfel over de winnaar. Onze klanten vonden massaal dat Ome Joop’s Tour de hoofdprijs verdiende”. Bedankt Dekamarkt en supermarktmanager René Burgers voor deze fantastische actie! En.. helemaal zijn klanten die op ons stemden! Jullie zijn top en we zijn er hartstikke blij mee!

Doorzoek de site