Opbrengst Radio De Vette Ketting Kerstshow ruim € 1.500,-


De lichtkrant op de foto laat weliswaar een bedrag zien van € 1.489,-, het totale bedrag op The Day After, maandag 17 december, nog aangevuld met een donatie van € 30,-. De opbrengst van de 24 uur durende marathon komt dit jaar ten goede aan Ome Joop’s Tour en Stichting Jaimy van Boxel.
 
20181216 175135
20181216 175249 2
Maurice Kasteel, beter bekend als DJ Maus en Joop Legerstee voerden 24 uur het woord tijdens deze tweede editie met als belangrijkste doel geld in te zamelen voor beide genoemde doelen. Maurice: ‘Het was behoorlijk pittig, maar uiteindelijk is alles gelukt en ik ben zee tevreden over het verloop van de show. Eens te meer heb ik bevestigd gezien dat Ome Joop’s Tour het beste in mensen naar boven haalt. De saamhorigheid in de groep, niet alleen tijdens de marathon, maar ook in de voorbereiding en het direct moeten afbreken van de installatie vervullen me met trots.’
 
De kerstshow leverde vele bijzondere momenten op, waarvan Maurice er toch een paar wil uitlichten:
 
~ de spontane zangsessie om 04.uur ’s nachts;
~ de donatie a € 45,- van een vrouw afkomstig uit een gezin dat vroeger ook niet had te besteden;
~ de optredens van de dansgroep;
~ fanfare De Droemel uit Bemmel;
~ op zondagmiddag het optreden van Jack Kunkels.
Crew
Op de foto zijn van links naar rechts te zien: Theo Kasteel, Frans Zinser, Ninon Smeets, Jeffrey Storteboom, Maurice Kasteel, Joop Legerstee, Stefan Meesters, Stefan Heezen en Bram Lolkema. Op de foto ontbreken Anita Pinas, Dirk Takes, Nico en Christiaan Peters.

Doorzoek de site