Opstandingskerk steunt Ome Joop's Tour

'Ieder jaar zoeken we naar een goed doel in Arnhem voor de opbrengst van de bazaar in samenwerking met diaconie. De kern van de pastorale opdracht van de Opstandingskerk is omzien naar elkaar, binnen en buiten de kerk. Door her organiseren van een bazaar hopen we deze boodschap ook door te kunnen geven op de manier waarmee we met elkaar bezig zijn en ontmoeten. Dit geldt voor de medewerkers en de bezoekers van de bazaar voor het goede doel.'

De opbrengst van de bazaar 2015 en ook van 2014 met het doel verbreden van de toegang naar de kerk was niet haalbaar. Mevrouw Delgorge vertegenwoordiger van de voedselbank Arnhem mocht een cheque van € 2500,- voor de aanschaf van een telefooncentrale in ontvangst nemen. Ome Joop's Tour is bij de meeste mensen bekend. We vinden het fijn dat we een steentje mogen bijdragen aan de 10 daagse fietsvakantie voor 150 kinderen die anders niet op vakantie kunnen gaan.

Voorzitter Marcel Legerstee mocht op zondagmorgen uit handen van mevrouw Wieringa een cheque van € 6500,- in ontvangst nemen. Voor beide doelen is ook een anonieme gift van € 500,- aan deze bedragen toegevoegd. Helemaal top!

Doorzoek de site