Radio De Vette Ketting Kerstshow


Zaterdag 16 december a.s. om 18.00 uur klinkt op het Jansplein in Arnhem het startschot voor de Radio De Vette Ketting Kerstshow, een 24 uur durende radiomarathon.

Deze radio-uitzending, ook te beluisteren via RTV Arnhem, staat in het teken van het ophalen van donaties voor de 68e editie van Ome Joop’s Tour in 2018. Van Amerongen heeft een mobiele unit ter beschikking gesteld, van waaruit DJ’s Maurice Kasteel en Joop Legerstee hun uitzending gaan verzorgen. Rondom de unit staan een drietal collectebussen, waarin iedereen in cash geld donaties kan doen. Tijdens de marathon wordt ook speelgoed ingezameld voor De Speelstoet, de speelgoedwinkel zonder kassa, speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben.

De bus van Radio De Vette Ketting staat opgesteld naast de radio-unit en wordt gebruikt voor het opslaan van het speelgoed.

Radio De Vette Ketting is de mobiele zender van Ome Joop’s Tour. Radio De Vette Ketting begeleidt jaarlijks in de zomer de deelnemers aan Ome Joop’s Tour met muziek, beeld, spelletjes en verzoekplaten. Met videobeelden wordt het thuisfront van de deelnemers tijdens de jeugdwielerronde op de hoogte gehouden.

Radio De Vette Ketting Kerstshow wordt mede mogelijk gemaakt door RTV Arnhem en zal eindigen ter afsluiting van de parade van de Grootste Kerstmarkt van het Oosten op zondag 17 december. Om 17:00 uur zal een groep kinderen met zelfgemaakte lampionnen vanaf Rozet door de binnenstad lopen onder leiding van onder andere de Arnhem Band en magische kerstacts. De parade zal naar verwachting om 17:30 uur eindigen op het Jansplein waar de opbrengst van de radioshow bekend zal worden.

De Grootste Kerstmarkt van het Oosten vindt dit jaar voor de derde keer plaats en is verspreid door de Arnhemse binnenstad in samenwerking met de ondernemers van het Musiskwartier, de Koningstraat, de 7straatjes, de Bakkerstraat, het Rozetkwartier, de Jansplaats, het Jansplein, de Weverstraat, Kleine Oord, Bovenbeekstraat, de Wezenstraat en de Korenmarkt.

Bezoekers kunnen vanaf 12:00 uur tot 18:00 uur genieten van het ruime aanbod aan kerstkramen, ludieke acts, activiteiten en echte Arnhemse gezelligheid.
Radio De Vette Ketting Kerstshow

Doorzoek de site