Sponsorloop basisschool Kunstrijk voor Ome Joop's Tour


Basisschool Kunstrijk in Arnhem houdt vrijdag 30 maart een sponsorloop waarvan de opbrengsten ten goede komen aan Ome Joop’s Tour. De circa 130 kinderen uit alle groepen van de school gaan rondjes lopen rondom De Leuke Linde. De sponsorloop begint ’s morgens om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur.
 
Leerkracht Koen Futselaar: ‘Ieder jaar rondom Pasen organiseren wij als Basisschool Kunstrijk een sponsoractiviteit. In het verleden hebben we bijvoorbeeld een fiets- en een wandeltocht gehouden. De opbrengst gaat iedere keer naar een goed doel. Zo hebben we een keer de opbrengst aan Jantje Beton geschonken. 
De_Leuke_Linde
Een behoorlijk aantal kinderen van onze school heeft zich dit jaar aangemeld voor Ome Joop’s Tour, wij vonden het een goed idee dit jaar deze wielerronde als bestemming te kiezen. Ome Joop’s Tour staat niet alleen dicht bij de kinderen, maar is ook herkenbaar en tastbaar voor de ouders. Het is tenslotte niet voor niets een instituut in Arnhem.’
 
Mede namens alle vrijwilligers zegt Ome Joop’s Tour hartelijk dank. De mogelijkheid tot deelname is nog steeds aanwezig, maar het aantal beschikbare plaatsen wordt steeds kleiner. Klik hier voor het belangstellingsformulier.
 

Doorzoek de site