Succesvolle Kerstshow 2019

Op 14 en 15 december 2019 vond de kerstshow plaats in het centrum van Arnhem. Met een team vrijwilligers is vanaf het Jansplein 30 uur lang radio gemaakt. Dit jaar waren twee goede doelen aan de kerstshowgekoppeld: Ome Joop’s Tour en het Nationaal Ouderenfonds.

Tijdens de kerstshow heeft iedereen kunnen genieten van de optredens van onder andere DansschoolVersteegh, een gospelkoor en Ravi (Arnhemse Snollebolleke). Joop Legerstee werd enorm verrast toen zangeres Bianca speciaal een lied aan hem opdroeg. Onze Joop hield het dan ook niet droog. 

De bezoeken van Politie Arnhem en Apeldoorn en de verschillende ondernemers hebben ons de nacht door geholpen. Er zijn vele donaties gedaan, zoals van: Arnhem mijn stad,de Koepelkerk, de Penceelstreek, Rijschool Andre Klop en door de leerlingen van het Veluws College Mheenpark uit Apeldoorn. Uiteindelijk leverde de donaties een mooi eindbedrag op van € 5746,62. 
Kortom; de sfeer zat er goed in en met de vele donaties die gedaan zijn kijken wij terug op een geslaagde Kerstshow. 

Voor de medewerking gaat onze dank uit naar RTV Arnhem, 't Taphuys, Café Colours, de grootste Kerstmarkt van het Oosten, Promotie.nl, en 't Hemelrijk. Daarnaast gaat onze speciale dank uit naar onderstaande vrijwilligers die deze kerstshow mogelijk hebben gemaakt en hiervoor veel werk hebben verzet. 

Team kerstshow: Maurice Kasteel, Joop Legerstee, Ninon Smeets, Christiaan Peters, Jeffrey Storteboom, Stefan Meesters, Johan Snoek en Frans Zinser.
Ondersteuning: Nico Jansen, Dirk Takes en Theo Kasteel.
kerstshow eindbedrag

Doorzoek de site