Veiligheid rondom Ome Joop's tour

Veiligheid in de Ome Joop's Tour is belangrijk! Team Verkeer van de politie zorgt voor de veiligheid van de deelnemers. Na het stoppen van het vaste OJT politieteam moesten Ome Marcel en Ome Marco op zoek naar een oplossing rondom de veiligheid van de deelnemers.  Deze oplossing is gevonden bij het DROS team Verkeer en de stichting "Drive for Life"

Dit jaar heeft de Politie Oost-Nederland, team Verkeer gezorgd dat er iedere dag 2 politieagenten de begeleiding van de Ome Joop's Tour regelen. Ome marcel en Ome Marco zijn druk geweest met de leiding van de DROS dienst (Dienst Regionale Operationele Samenwerking) om dit te regelen. Dit is dus gelukt en we hebben de toezegging van de ondersteuning van de politie.

Op dinsdag en donderdag rijden er twee bikers van het team Coördinatie Politievrijwilligers mee met de tour. Wij zijn de leiding van DROS en Team verkeer heel dankbaar voor de inzzet van deze collega's.

Ook hebben we de stichting "Drive For Life"  (www.driveforlife.nl) bereid gevonden elke dag een motor verkeersregelaar te leveren. Zij zullen in samenwerkig met de politie de veiligheid rondom de tour waarborgen.

Doorzoek de site