Een donatie doen kan hier

donatietoets

Ome Joop's Tour Nieuws

Ome Joop's Tour geannuleerd

Ome Joop's Tour geannuleerd

Helaas kan de 70ste Ome Joop’s Tour in verband met het coronvirus dit jaar niet doorgaan. De 70ste Ome Joop’s Tour - de jubileumtour - willen we alsnog graag in 2021 organiseren!
Update corona en doorgang Ome Joop's Tour

Update corona en doorgang Ome Joop's Tour

Op dit moment is er nog geen reden Ome Joop’s Tour te annuleren. Een definitief besluit verwachten we medio mei te communiceren.
Wat betekent het coronavirus voor Ome Joop's Tour?

Wat betekent het coronavirus voor Ome Joop's Tour?

De voorbereidingen voor de 70e editie van Ome Joop’s Tour gaan vooralsnog door. Wij handelen uiteraard conform de richtlijnen van de overheid en houden jullie op de hoogte.
Nieuwsarchief »

Sponsor aan het woord

Wat een geweldig gevoel om zo’n mooi team te mogen sponsoren. 15 jaar geleden begonnen en nog steeds geeft het een hoop voldoening.

Route 2019

OJT fietst de 69e editie in het spoor van Market Garden, 75 jaar na de Slag om Arnhem.
156
Kids
220
Fietsen
10
Dagen
75
Vrijwilligers
  • Oudste evenement Arnhem

    Oudste evenement Arnhem

    Arnhem kwam niet ongeschonden uit de tweede wereldoorlog. Dat betekende na 1945 handen uit de mouwen steken en hard aan het werk. Via Ome Joop's Tour, Tour van de Verenigde Naties, Ome Joop's Tour de Frats, is Ome Joop's Tour weer de vaste benaming geworden. De archieven van Ome Joop's Tour zitten vol met foto's en met name in het begin laten ze zien dat er veel belangstelling was. Voor kinderen werd maar wening georganiseerd.

Ome Joop's Tour is mede mogelijk door deze Supersponsors:


Doorzoek de site