Papendal (Arnhem)


Zondag 22 juli is de grote verzameldag van de 68e editie van Ome Joop’s Tour. We zijn opnieuw te gast op Papendal. ‘De eerste klap is een daalder waard’ luidt het spreekwoord. Op deze dag gaan we kijken of iedereen alle spullen bij zich heeft, maak je kennis met je teamgenoten en ploegleid(st)er, nemen we afscheid van alle mama’s, papa’s en verzorgers en richten we de slaapzaal in.
Het recreatieteam is druk bezig met een het invullen van deze eerste avond. Ome Joop’s Tour heeft o.a. al een bevestiging binnen van de volgende activiteiten:
 
  • voetbalclinic van Vitesse
  • demonstratie van schermvereniging Scaramouche
  • demonstratie paardrijden, verzorgd door Stal Mansour
en nog veel meer
Op de verzameldag gaan we bovendien de ‘officiele’ teamfoto’s maken in de kantine van Vitesse. Zet je grootste glimlach op, de foto komt op www.omejoopstour.nl, Facebook en andere social media. Na Ome Joop’s Tour brengen we alle ploegsponsors deze teamfoto als aandenken.

Klik op de links hiernaast voor het routeschema.
Na de eerste nacht op Papendal vertrekken we ’s morgens vroeg op de fiets naar de Markt in Arnhem. De eerste truien worden uitgereikt, het startschot wordt gegeven voor de etappe naar Ulft en ome Marcel zal aan het publiek de presentatie van de ploegen voor zijn rekening nemen.
Ahmed Marcouch
IMG 5180JPG
IMG 5277JPG

Doorzoek de site