Ulft-Deventer


Dinsdag 24 juli rijden we met Ome Joop’s Tour naar Deventer, een van de grootste steden in de provincie Overijssel met rond de 100.000 inwoners. De stad ligt aan de IJssel. Deventer is een van de oudste steden van Nederland en viert dit jaar het 1250-jarig bestaan. Sportief gezien kennen we Deventer van voetbalclub Go Ahead Eagles, de schaatsbaan en tegenwoordig staat ook het hoofdkantoor van Team Sunweb, de wielerploeg van Giro-winnaar Tom Dumoulin, in de koekstad.
Ome Joops Tour Deventer
Een ander groot evenement is in december het jaarlijkse Charles Dickens-festival en wanneer Ome Joop’s Tour de stad weer achter zich heeft gelaten, gaan de voorbereidingen van start voor de 30e editie van de Deventer boekenmarkt, als op zondag 5 augustus een zes kilometer lange rij met (tweedehands) boeken door de stad slingert.

Ome Joop’s Tour doet voor de derde keer in de geschiedenis Deventer als etappeplaats aan. We overnachten in Sporthal De Scheg.
Team Sunweb
Sporthal de Scheg
Vanuit Deventer vertrekken wij op woensdag 25 juli naar Hellendoorn.

Wilt u etappesponsor worden van Ulft-Deventer? Informeer dan naar de mogelijkheden op deze pagina: sponsoring@omejoopstour.nl.

Deventer steunt Ome Joop's Tour
Uw banner kan hier staan!

Deventer

Doorzoek de site