Radio De Vette Ketting


Radio De Vette Ketting vormt elk jaar opnieuw het muzikale hart van Ome Joop’s Tour. DJ’s Maurice Kasteel en Joop Legerstee verzorgen tijdens Ome Joop’s Tour via dit mobiele radiostation een aantal programma’s. Je hoort Radio De Vette Ketting tijdens het fietsen en op de rustplaatsen via de geluidsinstallaties die op de verschillende volgauto’s zijn gemonteerd.
 
De rode draad van Radio De Vette Ketting tijdens Ome Joop’s Tour is de live-ochtendshow ‘Tafeltje Bek-Je’, die iedere morgen te horen is bij het ontbijt. Op dat moment verschijnen speciale gasten in de uitzending die in het (Tour-)nieuws staan. Je hoort daarnaast ook vaste gasten als de weerman, de burgemeester van de plaats waar Ome Joop’s Tour heeft overnacht en het hoofd recreatie. De uitzending van Tafeltje-Bek-Je is voor alle thuisblijvers te volgen via de livestream van Ome Joop’s Tour op Facebook.

 
Ome Joop's Tour Radio De Vette Ketting
Radio De Vette Ketting heeft een aantal vaste programma-items:
  • Dag Top 5;
  • Herken De Stem: van een van de vrijwilligers van Ome Joop’s Tour wordt een geluidsopname afgespeeld. De deelnemers moeten raden van wie de stem op de opname is en kunnen dat op een antwoordkaart invullen en inleveren. Bij het geluid wordt een geluid afgespeeld;
  • Dagvragen: de deelnemers krijgen dagelijks vragenlijsten uitgedeeld
  • Hart Onder De Ketting: de kans voor ploegleiders om hun ploeg een hart onder de riem te steken en te vertellen waarom hun ploeg de winnaars moeten worden. Uiteraard mogen zij ook deelnemers uitlichten;
  • wat viel nog meer op?

Thuisblijvers kunnen via Radio De Vette Ketting tijdens Ome Joop’s Tour de groeten doen aan de deelnemers. Mailen naar: vetteketting@omejoopstour.nl.
313109_Vette_Ketting_Kerst
In samenwerking met RTV Arnhem maken Joop Legerstee en Maurice Kasteel elke twee weken live een actueel radioprogramma op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. De beide vrijwilligers van Ome Joop’s Tour hebben tijdens de wintermarkt in het centrum van Arnhem in het weekend van 16 en 17 december 2017 in een 24 uur durende marathon radio gemaakt voor het goede doel: donaties ophalen voor Ome Joop’s Tour en speelgoed inzamelen voor de Speelgoedbank.
 

Doorzoek de site