Clean Mat Trucks


Clean Mat Trucks 2019

Ploegleider: Tim de Vrught
7. Willem J. Lopes // 8. Sami Defferding // 9. Jayvelio Biljoen // 10. Djacky Rensen // 11. Santi Willemsen // 12. Liran Reinders
Ploeg Clean Mat Trucks

Clean Mat Trucks 2018

Ploegleider: Aris Bouwman
7. Rowan Hurkmans // 8. Stijn van den Bungelaar // 9. Mees van Sleeuwen // 10. Tijn van Amstel // 11. Lei van Amstel // 12. Jagilio Laffree
CleanMat Trucks
Clean Mat Trucks is veelzijdig in reinigingsvoertuigen. De onderneming houdt zich bezig met in- en verkoop en verhuur van gebruikte reinigingsvertuigen en overige bedrijfswagens. Met een handelsvoorraad van 750 voertuigen, de ondersteuning van een moderne en zeer kundige werkplaats (RDW-erkend en voorzien van APK-keurstation). De Clean Mat Groep heeft vestigingen in Nederland, Belgie, Duitsland, Spanje en Bulgarije en expoiteert Clean Mat Trucks over de hele wereld. Wij hebben ook een carrosserie bedrijf voor het opbouwen van alle soorten carrosserieen. Alsmede Clean Mat Horsetrucks voor het opbouwen van alle soorten paardencarrosserieen.

Clean Mat Trucks is een trouwe sponsor van Ome Joop's Tour. Bekijk onderstaand de kinderen die eerder de eer van Clean Mat Trucks verdedigden.

Meer informatie op www.cleanmattrucks.eu.

Clean Mat Trucks 2017

Wielerploeg 2 van Ome Joop's Tour in 2017 werd gesponsord door Clean Mat Trucks met als ploegleider Jason Helweg. Hij begeleidde Stef van Dijk (7), Sil Lucassen (8), Mees van Sleeuwen (9), Gijs Baltussen (10), Job Coopmans (11) en Daijon Webster (12).
 
OmeJoopsTour 2017 Wielerploeg Clean Mat Trucks
Cleanmat Trucks 1
 

Clean Mat Trucks 2016

De ploeg van Clean Mat Trucks bestond in 2016 uit de volgende namen: Sjoerd Abbenhuis, Ruben Brugman, Xander de Vries, Boi Boxum, Nathan Winter en Luuk van Kuilenburg. Marco Erdhuizen was dit jaar ploegleider.
 
 
Clean Mat Trucks OJT 2016

Clean Mat Trucks 2015

Thijs de Vries was in Ome Joop's Tour van 2015 leider van de wielerploeg die werd gesponsord door Clean Mat Trucks. De deelnemers: Ruben Otten, Jayden Kusters, Quinten Beltman, Job van Sleeuwen en Wesley Baltussen.
 
Clean MAT Trucks OJT 2015
 

Doorzoek de site