Monnikenhuizen


Monnikenhuizen 2019

Ploegleider: 
43. Jacky Roos // 44. Christiaan Brink // 45. Lyrixen Camelia // 46. Dani Koenen // 47. Lamek Fitsum // 48. Mitchel Janssen
 
Ploeg Monnikenhuizen
OJT2018 Geitenkamp Monnikenhuizen 1

Monnikenhuizen 2018

Ploegleider: Marco Erdhuizen
43. Jasper Bouwman // 44. Jeffrey Danen // 45. Wesley Jari Danen // 46. Sami Fatnaci // 47. Dee Jay Dekker // 48. Giovanni Frieswijk
Monnikenhuizen 1
De Geitenkamp is gebouwd op de stuwwallen van Arnhem die zijn ontstaan in de laatste ijstijd. De Geitenkamp is een bijzondere wijk, omdat deze behoort tot de zeldzame voorbeelden van pittoreske stedenbouw in Nederland en is opgezet als tuindorp. Mede door deze opzet, de hoogteverschillen en bouwwijze van huizen en poortjes is de Geitenkamp onderscheidend ten opzichte van andere wijken in Arnhem.

De wijk werd vanwege de oorspronkelijk afgezonderde ligging ontworpen als een zelfstandig stadsdeel met een groot aantal eigen voorzieningen, zoals een marktplein (waar op zaterdag een kleine markt is), winkels, scholen en een kerk. De naam is ontleend aan de boerderij/uitspanning De Geitenkamp die destijds aan de Rosendaalseweg lag, vlak voor de toenmalige grens met de gemeente Rozendaal.

Meer informatie op www.geitenkampnet.nl

Monnikenhuizen 2017

Wielerploeg 8 Monnikenhuizen staat Hoog bovenaan al was het maar omdat zich op Monnikenhuizen Hoogte 80 bevindt. Dit is het hoogste punt van Arnhem en van hieraf kun je heel Arnhem overzien. Ook kun je, als er sneeuw ligt, heerlijk van de bult afsuizen maar hé….zullen we eerst ff fietsen Diego Siep (43), Giovanni Siep (44) , Jasper Bouman (45), Jeffrey Danen (46), Oiven Franken (47) en Enzo van Mierle (48)?! Freddie Vermeulen, jullie ploegleider fietst wel voorop!
 
OmeJoopsTour 2017 Wielerploeg Monnikenhuizen
Monnikenhuizen
 

Monnikenhuizen 2016

De eer van Monnikenhuizen werd in Ome Joop's Tour van 2016 hoog gehouden door: Djamilla Jansen, Chelsea van de Kamp, Lindsay Kranenbarg, Luna Siep, Roosmarijn Toussaint en Myrthe Bijlsma. Desiree Konink was de ploegleidster.
Monnikenhuizen OmeJoopsTour 2016
Monnikenhuizen OJT 2016

Monnikenhuizen 2015

Monnikenhuizen OmeJoopsTour 2015

Doorzoek de site