Ome Joop's Tour 2023

Bekijk de foto's van de tour 2023 op ons fotoalbum.  Klik hier voor het fotoalbum

Zie ook de reportages die RTV connect heeft gemaakt gedurende de eerste dagen van de tour, klik hier voor de pagina met de reportages

Programma 2023:


Zaterdag 22 juli 2023
Verzamelen op sportpark Hartenstein waar je gaat kennismaken met je ploeggenoten en er een fiets behendigheidstraining wordt gegeven. Na een leuke dag gaan fietsend naar de Koepel in Arnhem. waar je ouder(s)/verzorger(s) je weer ophalen.

Maandag 24 juli 2023
Vertrek vanuit de Koepel waar we al fietsend naar Ede waar de wielervereniging Ede een superleuk fietsprogramma heeft georganiseerd. We eindigen vandaag weer in de Koepel in Arnhem.

Dinsdag 25 juli 2023
Startend vanuit de Koepel in Arnhem en al fietsend door de Betuwe komen we aan bij Watergoed in Valburg. Hier zullen we een sport-en spelmiddag beleven, georganiseerd door Watergoed.

Woensdag 26 juli 2023
Verzamelen op de Koepel met een tas/koffer voor 4 dagen kleding en toiletartkelen (zeep, tandenborstel, handdoek) Je neemt hier afscheid van je ouder(s)/verzorger(s) omdat je vier hele dagen / drie nachten van huis bent. We rijden via een prachtige route naar Rhederlaag bij Lathum voor een spetterend (water) programma verzorgt door Sportex en recreatiepark de Veerstal.
We fietsen aan het begin van de avond naar buitengoed Panoven in Zevenaar waar we de komende dagen zullen slapen met zijn allen.

Donderdag 27 juli 2023
Vanuit onze slaaplocatie gaan we fietsend door de Liemers richting Pannerden. Hier gaan we een fort bestormen en spannende avonturen beleven. Fietsend terug naar buitengoed Panoven waar we  s'nachts weer slapen. Maar niet voordat we in de avond nog een leuk programma hebben gehad.

Vrijdag 28 juli 2023
Een traditionele dag in de Ome Joop's Tour! We gaan deze dag naar de Efteling. Op buitengoed Panoven komen bussen die ons naar de Efteling brengen en ons ook weer terug brengen naar buitengoed Panoven voor de laatste overnachting.

Zaterdag 29 juli 2023
Fietsend vanuit Zevenaar fietsen we door de Liemers naar Arnhem waar we enkele Arnhemse wijken zullen aandoen met een spetterende finish bij de voormalige koepelgevangenis in Arnhem
 
 
 
CHIE9677 Chiel Eijt
 BPE6486
 BPE6441
OJT Rhederlaag 3 2
P1100539
OJT Rhederlaag 115
P1100729 1

 

Doorzoek de site