Tour 2.0

Tour 2.0
Dit jaar is alles even anders. Voor het eerst in de geschiedenis rijdt de Tour niet. Een moeilijk, maar noodzakelijk besluit. Een spontaan bezoekje aan familie, zwemmen, een bioscoopje pakken ... Niets is meer vanzelfsprekend in de zomervakantie. En juist naar die zomervakantie kijken wij en jullie altijd zo uit! Daarom hebben we toch iets georganiseerd. In goed overleg met de gemeente en met de maatregelen rondom corona in acht genomen. Voor al 'onze kinderen in Arnhem'. Zet dus vast in jullie agenda: zondag 2 augustus, de Tour 2.0: alles is even anders

Ben je 8 tot en met 12 jaar oud? En heb je zin in een alternatieve Ome Joop’s Tour op zondag 2 augustus? Meld je dan aan voor de Tour 2.0 en fiets met ons mee door het mooie Arnhem. Lekker vanuit huis starten en op zoek naar de 10 schatten van Ome Joop! 
Buttin Meld je aan_geel
Vanaf 19 juli gaat de Tour 2.0: alles is even anders online van start. Via de sociale media kanalen en de website van Ome Joop’s Tour geven we verschillende hints. Deze hints leiden naar 10 verschillende locaties binnen Arnhem waar een object, herkenbaar van Ome Joop’s Tour, verstopt is.
 

>>> Volg ons op Facebook en Instagram


Op zondag 26 juli rijden we rond met de grote bus. Een promotieronde voor de Tour 2.0. Bij de bus kun je een kaart van Arnhem opvragen waar je de ontdekte hints opschrijft. Wil je meedoen, houd dan dus onze tourbus in de gaten! De Tourbus gemist? Dan ontvang je de kaart digitaal via het opgegeven e-mailadres. 

Start Tour 2.0 op 2 augustus

Op zondag 2 augustus kunnen de kinderen op de fiets, met eventueel ouders/verzorgers op zoek gaan naar de locaties en objecten. Weet jij ze alle 10 te vinden? Maak bij deze objecten een selfie en stuur deze door naar 06 - 39 85 53 95, het telefoonnummer van Radio de Vette Ketting. Zij maken op 2 augustus de hele dag radio op RTV Arnhem om deze activiteit te ondersteunen en maken tussen 18.00 en 19.00 uur de winnaars bekend. 

Let op: Er is geen centraal startpunt! Je start gewoon lekker vanuit huis, met wie en wanneer je wil.

Prijzen 
1. Playstation
2. Fiets
3. Gratis deelname aan Ome Joop’s Tour 2021  
Promo screenshot
Ook 'Ome Marcel' fietst mee op zondag 2 augustus! Op een fiets met geschiedenis, een fiets die de oorlog heeft meegemaakt. Fiets jij met hem mee door de historie van Ome Joop's Tour? 

Meedoen

Ben je 8 tot en met 12 jaar oud? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier
 
  • 19 juli starten we met het geven van hints op de sociale media kanalen, volg ze allemaal!
  • 26 juli rijdt de Tourbus door Arnhem ter promotie van de Tour 2.0. Haal daar je kaart van Arnhem.
  • Luister naar Radio de Vette Ketting!
  • 2 augustus liggen alle objecten van 10.00 - 18.00 uur klaar om gevonden te worden

Maatregelen ivm corona

De richtlijnen van de overheid en het RIVM zijn tijdens deze hele dag leidend. Wij handelen hier dan ook naar, wat inhoudt dat:
  • gezinnen bij elkaar mogen staan.
  • van anderen 1,5 meter afstand wordt gehouden.
  • vrijwilligers mensen erop aanspreken als deze afstand niet bewaard wordt.
  • vrijwilligers kunnen vragen om alvast door te fietsen naar de volgende locatie wanner er op een locatie groepsvorming ontstaat en de 1,5 meter niet in stand gehouden kan worden.

Jubileumtour 2021

Als stichting houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM en dus moeten we de jubileum-editie van 2020 verplaatsen naar 2021. De aanmelding voor deze tour staat vanaf 2 augustus online. De tour vindt in 2021 plaats van zondag 25 juli tot en met woensdag 4 augustus.
 

Doorzoek de site