Ome Joop's Tour Jeugdronde door Nederland


Ome Joop's Tour Nieuws

Ome Joop’s Tour in teken van 75 jaar Market Garden

Ome Joop’s Tour in teken van 75 jaar Market Garden

De 69e editie van Ome Joop’s Tour vindt in 2019 plaats van zondag 21 juli tot en met woensdag 31 juli. De organisatie heeft voor de route van dit jaar dan ook bewust aanknopingspunten gezocht bij 75 jaar Market Garden.
Programmaboekje OJT 2019

Programmaboekje OJT 2019

Het programmaboekje van Ome Joop's Tour 2019 is van de drukpersen afgerold. De cover en het totale design zijn net als andere jaren van Diep Arnhem. 
Wijzigingen ploegenindeling OJT 2019

Wijzigingen ploegenindeling OJT 2019

Het programmaboekje voor Ome Joop’s Tour ligt al enige tijd bij de drukker, komt bijna van de persen af. Binnen OJT zijn wij gewend dat zich altijd nog weer wijzigingen voordoen in de ploegen.
Nieuwsarchief »

Sponsor aan het woord

Wat een geweldig gevoel om zo’n mooi team te mogen sponsoren. 15 jaar geleden begonnen en nog steeds geeft het een hoop voldoening.

Route 2019

OJT fietst de 69e editie in het spoor van Market Garden, 75 jaar na de Slag om Arnhem.
156
Kids
220
Fietsen
10
Dagen
75
Vrijwilligers
  • Oudste evenement Arnhem

    Oudste evenement Arnhem

    Arnhem kwam niet ongeschonden uit de tweede wereldoorlog. Dat betekende na 1945 handen uit de mouwen steken en hard aan het werk. Via Ome Joop's Tour, Tour van de Verenigde Naties, Ome Joop's Tour de Frats, is Ome Joop's Tour weer de vaste benaming geworden. De archieven van Ome Joop's Tour zitten vol met foto's en met name in het begin laten ze zien dat er veel belangstelling was. Voor kinderen werd maar wening georganiseerd.

Ome Joop's Tour is mede mogelijk door deze Supersponsors:


Doorzoek de site