Vind je het leuk om tien dagen door Nederland te fietsen, ben je 9 tot en met 12 jaar oud en fit genoeg voor lange fietstochten? Meld je dan aan voor de leukste fietsvakantie van Nederland!

Iedere zomer fietsen we met ongeveer 156 kinderen door een flink stuk van Nederland. Elke dag fietsen we een uur of vier met genoeg rust, eten en drinken. Je fietst in ploegjes van zes kinderen en een ploegleider en we maken tussenstops op veel leuke plekken. We bezoeken een of meerdere pretparken en op de locaties zijn verschillende activiteiten. ’s Nachts slapen we met zijn allen in een sportzaal. Gegarandeerde goede nachtrust na zo’n dag flink trappen.

In tien dagen tijd beleef je een hoop, zie je van alles en maak je veel nieuwe vriendjes. Super gezellig!
 

In 2021 is Ome Joop's Tour door Corona maatregelen genoodzaakt om de tour aan te passen. We vertrekken vanuit de Koepel in Arnhem en overnachten niet. Dus je slaapt thuis! We maken wel 5 fantastische dagtochten op de fiets met leuke activiteiten.

 

Hoe ziet een tourdag eruit?

Je wilt vast al een beetje weten wat je te wachten staat tijdens de tour. En dat vertellen we je graag. Je kan maar goed voorbereid zijn. Bekijk de video hieronder voor een eerste korte indruk van een dag uit de tour.
Al zin gekregen om met ons mee te gaan? Klik op onderstaande links voor wat meer praktische informatie over deelname aan het gezelligste fietsevenement van Nederland.
 
Voor de ouders en verzorgers  

Meld je aan voor de tour van 2021!

Let op: Aanmelden kan vanaf 2 augustus 2020

Doorzoek de site