Ome Joop's Tour 2019 vindt plaats van zondag 21 juli (verzameldag) t/m woensdag 31 juli. Heeft uw zoon/dochter belangstelling om mee te fietsen, vul dan het aanmeldingsformulier in.

Het inschrijfproces voor OJT 2019 is aanzienlijk veranderd en bijna volledig digitaal. Een uitzondering is het formulier van de medische gegevens dat direct vanuit de medische dienst wordt verstuurd en wel op papier moet worden ingevuld.

De procedure is als volgt:
Vul het inschrijfformulier in dat op deze pagina verschijnt. U krijgt vervolgens direct een bevestiging in uw mailbox. U krijgt ook de mogelijkheid om direct te betalen waarvan u ook via de mail een bevestiging krijgt. Pas wanneer u heeft betaald, is de inschrijving definitief. Wacht dus niet te lang!

I.v.m. privacy stuurt de medische dienst u direct na inschrijving zelf een papieren formulier op. Deze vult u in en stuurt u terug naar de medische dienst. Let op: NIET opsturen naar Stichting Ome Joop's Tour.

Bij fraude of onjuist invullen van het formulier (bv. leeftijd en/of groep) volgt onherroepelijk uitsluiting van deelname.
Download HIER het deelnemersreglement 2019 en lees deze goed door alvorens het formulier in te vullen.

Doorzoek de site