Aanmelden Ome Joops Tour 2023 

 

Helaas is er op dit moment alleen maar plek voor meisjes!

Ben je een jongen en wil je op de reservelijst, mail dan met secretariaat@omejoopstour.nlWie wil dit nou niet! 7 supervette fietsdagtochten.... Met start en finish vanuit de voormalige koepelgevangenis in Arnhem maar ook twee dagen vanaf een andere locatie waar we overachten. Dat is Ome Joops Tour 2023 “Het nieuwe normaal”. Het beloven 7 dagen van spektakel en plezier te worden aldus de voorzitter Marcel legerstee van de Ome Joops Tour organisatie. 

Maar wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Inschrijven is alleen mogelijk voor de volledige 7 dagen en de leeftijd voor dit avontuur blijft 9 tot en met 12 jaar. Een hele week plezier kost € 10,- maar dit geld krijg je terug in de vorm van zakgeld in de Efteling.

Oh ja wanneer zijn deze 7 supervette fiets spektakel dagen: 
 
 • zaterdag 22 juli 2023 verzamelen en fietspektakel
   
 • Maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli 2023 fietstour en activiteiten. 
  Woensdag t/m zaterdag blijf je slapen op een spetterende locatie!
 
Wil jij een leuke fietsvakantie in de zomer? Ben jij tussen de 9 en de 12 jaar? Wil jij leuke activiteiten ondernemen met andere kinderen? Schrijf je dan snel in voor Ome Joop's Tour!

Om deel te kunnen nemen aan Ome Joop’s Tour gelden de volgende voorwaarden:

 • De deelnemer wordt minimaal 9 jaar in 2023 of tijdens tour 12 jaar.
  (Dus je bent geboren tussen 21-07-2010 en 1-1-2015)
 • De deelnemer heeft een fiets die voldoet aan de wettelijk eisen, zie Fietsenkeuring
 • Voor eventuele noodzakelijke medische zorg (bijv. uitdelen medicatie) zal je nog nader gëinformeerd worden na inschijving.

In geval van twijfel over de juistheid van de gegevens worden de inschrijfgegevens gecontroleerd. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname aan de Ome Joop’s Tour wanneer niet aan de inschrijfvoorwaarden wordt voldaan. 

Medische gegevens
Met de bevestiging via de mail van inschrijving krijgt u een formulier meegestuurd voor de medische bijzonderheden. Deze ingevuld meenemen naar de fietskeuring om het daar af te geven.

 

aanmelden

Doorzoek de site