Vrijwilligers


Binnen Ome Joop’s Tour wordt uitsluitend gewerkt met vrijwilligers. De vrijwilligers van Ome Joop’s Tour zijn ‘gewone mensen’ met het hart op de juiste plaats en een grote betrokkenheid naar jeugd. De verbondenheid met de doelstelling van Ome Joop’s Tour en iets voor de maatschappij doen, zijn redenen voor vrijwilligers om zich te binden aan de organisatie. Daarnaast halen de vrijwilligers hun motivatie uit het plezier van de kinderen en het onderlinge plezier tussen de vrijwilligers.
 
Elk jaar weer gaan zo'n 80 vrijwilligers mee om de kinderen een mooie fietsvakantie te bezorgen, maar ook in de voorbereiding zijn veel vrijwilligers nodig. Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor de Ome Joop’s Tour, mail dan voor de mogelijkheden naar secretariaat@omejoopstour.nl
 
Meer informatie over de werving en selectieprocedure vind je hier (PDF).
 

Visie op samenwerken

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje van Ome Joop’s Tour en straal je een ‘wij’ gevoel uit. Dit betekent dat je op een respectvolle wijze omgaat met elkaar, de kinderen en de omgeving.
Intimidatie, pesten, roddelen, schelden en fysiek geweld worden niet getolereerd, er is een open aanspreekcultuur en conflicten worden opgelost. Daarnaast vragen wij van elke vrijwilliger een open houding en een goede samenwerking. Dit houdt o.a. in dat je naast je eigen taken ook kijkt waar en op welk moment extra handjes nodig zijn en dat je je houdt aan de gedragscode van Ome Joop’s Tour.
 
De gedragscode maakt onderdeel uit van de vrijwiligersovereenkomst en vind je hier (PDF).
 

Privacy

Stichting Ome Joop’s Tour houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij doen er alles aan om de privacy van eenieder te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. De wijze waarop wij dit doen is vastgelegd in het privacyreglement.
 
Het privacyreglement vind je hier. (link naar tekst op website)
 
OJT 2018 2

Doorzoek de site