Schrijf je in voor de Tour 2021!

button meld je aan 2 1

Ome Joop's Tour Nieuws

Sinterklaas ontvangt eerste exemplaar jubileumboek 70 jaar Ome Joop’s Tour.

Sinterklaas ontvangt eerste exemplaar jubileumboek 70 jaar Ome Joop’s Tour.

Na een gek jaar met vele alternatieven is één ding wel gelukt volgens plan: de uitgave van het jubileumboek 70 Jaar Ome Joop’s Tour: meer dan een fietsvakantie. Na een stille intocht in de nacht heeft Sinterklaas het eerste exemplaar in ontvangst genomen. Het boek bevat tientallen interviews met (oud-) deelnemers & vrijwilligers, sponsoren en politie mensen.
Lief Arnhem, een ode aan de stad

Lief Arnhem, een ode aan de stad

Een liefdesbrief voor de campagne Zomer in Arnhem. Marcel is Arnhem, Arnhem is Marcel. Lees én bekijk de liefdesverklaring aan zijn stad.
Tentoonstelling 70 Jaar ome Joop's Tour

Tentoonstelling 70 Jaar ome Joop's Tour

70 Jaar ome Joop's Tour, dat moet gevierd worden! We openen ons jubileumjaar met de tentoonstelling bij Rozet en nemen geïnteresseerden, groot & klein, graag mee in een stukje geschiedenis. Te bezoeken van 20 juli tot en met 22 augustus 2020.
Nieuwsarchief »
Arnhem feliciteert OJT 70 jaar 1 1
156
Kids
220
Fietsen
10
Dagen
75
Vrijwilligers
  • Oudste evenement Arnhem

    Oudste evenement Arnhem

    Arnhem kwam niet ongeschonden uit de tweede wereldoorlog. Dat betekende na 1945 handen uit de mouwen steken en hard aan het werk. Via Ome Joop's Tour, Tour van de Verenigde Naties, Ome Joop's Tour de Frats, is Ome Joop's Tour weer de vaste benaming geworden. De archieven van Ome Joop's Tour zitten vol met foto's en met name in het begin laten ze zien dat er veel belangstelling was. Voor kinderen werd maar weinig georganiseerd.

Ome Joop's Tour is mede mogelijk door deze Supersponsors:


Doorzoek de site